Behandelingen

 

KLASSIEKE HOMEOPATHIE


Kommer en kwel zijn onze grootste vijanden als het over een ziekteproces gaat. 

 

 

Met homeopathische geneesmiddelen ruim je op een hele milde en duurzame wijze klachten op. Zie de klacht als een ui die je met verschillende middelen af kunt pellen totdat je bij de kern bent. Klachten ontstaan niet binnen een maand, er is vaak al een hele tijd vooraf van alles gaande in je lijf wat je nooit hebt opgemerkt. Pas als de pijn of aandoening zich lichamelijk manifesteert, bedenk je dat je een klacht hebt, maar deze is er al lange tijd alleen niet zichtbaar. 

 

HOLISTISCHE THERAPIE

 

 

De natuurgeneeskunde kent vele therapievormen. Bij Levenskracht Puur  wordt gewerkt met verschillende behandelingsvormen binnen een consult. Wat voor de één werkt qua therapie kan voor de ander heel negatief werken. Het is daarom belangrijk dat een holistische behandeling afgestemd is op de persoon die de behandeling ondergaat. 

 

 

Tijdens een consult kan er gebruik worden gemaakt van massage, reiki, chakra's lezen, klankschalen en koshi's, schaalwandelen, probleem opstelling maar ook celzouten of een homeopathisch middel die je verder kan helpen om jezelf te herstellen en te leren kennen. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we overleggen welke werkzwijze het beste bij uw klachten past. Onder de knop 'verschillende behandelwijzen' kunt u meer lezen over de verschillende behandelvormen. 

 

REIKI

 

 

De universele energie, een zuivere manier van het behandelen van klachten. Door duidelijke te krijgen waar de blokkades zitten kun je gericht reiki geven en helpen het zelfgenezend vermogen te herstellen. De universele energie geeft kracht en kan klachten herstellen. 

 

Reiki zal door de behandelingen lopen als een rode draad, waar elke behandeling mee wordt versterkt. Ik mag je begeleiden in jou angsten, jou pijn, jouw overlevingsmechanismen en ook jou kracht. Klik op de buttton hieronder om meer te weten te komen wat reiki een behandeling kan bewerkstelligen.

NEEM CONTACT OP


Adres: Vijverweg 1, 7478 PT Diepenheim

Telefoon mobiel: 06-38203435

Email: info@levenskrachtpuur.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag:  14:00 uur - 21:00 uur

Woensdag: 14:00 uur - 17:30 uur

Donderdag: 14:00 uur - 21:00 uur

Behandeling alleen op afspraak!

VIND LEVENSKRACHT PUUR OOK OP

Copyright © All Rights Reserved

GALLERIJ