Reiki cursussen

Reiki cursussen

Reiki cursus - iets voor jou!


Reiki is het werken met energie zoals die om ons heen bestaat. Elke boom, plant, dier, mens ja zelfs natuurlijke stenen en rotsen bestaan uit energie. Zonder energie zouden wij niet in leven zijn, niet in staat zijn om te herstellen van een ziekte. Deze energie stroomt al door ons lichaam, het hoeft alleen wakker geschud te worden zodat we weer mogen ervaren hoe het is om heel en compleet te zijn en dat je jezelf kan helen door deze zuivere energie.

 

REIKI 1 CURSUS:

Op dinsdag 26 oktober 2021 vindt de Reiki 1 cursus plaats van Levenskracht Puur.

Tijdens de cursus oefen je op jezelf om te mogen voelen wat het met je doet. Ook oefenen we op elkaar en leer je op deze manier om Reiki te geven en te ontvangen. In de Reiki 1 cursus staat het fysieke niveau centraal. Tevens ontvang je informatie over het ontstaan van Reiki en de handposities en in de Reiki 1 cursus  zit ook een extra element nl het aarden.  

We werken in kleine groepjes van max 4 personen om een veilige plek te creeëren zodat je helemaal jezelf mag zijn en dat er ook genoeg tijd is om te oefenen. 

 

Na ca 3 weken zal er een oefenavond georganiseerd worden. Dit zal zijn op donderdag 18 november 2021  van 18:30 tot 21:30 uur waarbij de cursisten uit één groep weer bij elkaar komen en nog even kunnen oefenen, vragen stellen en ervaringen uit kunnen wisselen met elkaar. Tevens leer nog een mooie “energizer”. Na deze avond ontvang je jouw Reiki 1 certificaat en ben je klaar om zelf Reiki te gaan geven in je omgeving of je huisdieren.

 REIKI 2 CURSUS:

Op dinsdag 23 november 2021 vindt de Reiki 2 cursus plaats van Levenskracht Puur.

Tijdens deze cursus leer je meer om anderen te behandelen, hierbij horen 3 symbolen die de energie versterken. In de Reiki 2 cursus staat voornamelijk het mentale en emotionele niveau centraal. We gaan hier ook kort op de chakra's in met de intentie verbinding te kunnen maken met de problematiek. 

We werken in kleine groepjes van max 4 personen om een veilige plek te creeëren zodat je helemaal jezelf mag zijn en dat er ook genoeg tijd is om te oefenen. 

 

Na ca 3 weken zal er een oefenavond georganiseerd worden. Dit zal zijn op woensdag 15 december  van 18:30 tot 21:30 uur waarbij de cursisten uit één groep weer bij elkaar komen en nog even kunnen oefenen, vragen stellen en ervaringen uit kunnen wisselen met elkaar.  Na deze avond ontvang je jouw Reiki 2 certificaat en ben je klaar om mensen te behandelelen met klachten. 

 Voor alle cursussen geldt: 


Totale duur van de cursus:

1,5 dag


Hele dag: 

09.30 uur:   aanvang cursus, je bent welkom vanaf 9.00 uur

12.15  uur:   lunch

16.00 uur:   afsluiting


Terugkomavond:

18:30 uur:   aanvang cursus

21:30 uur:   afsluiting cursus


Kosten:

160,00 euro, dit is incl thee/water gezonde snaaierij over de gehele dag en een gezonde lunch. 

Aan het eind van de terugkom avond ontvang je een officieel certificaat.

Waar: 

De volledige dag  van de  Reiki cursus wordt gegeven op Het land van Kempers                          Huiskesdijk 4, 7274 DW  Geesteren (Gelderland)

De terugkom avond zal plaatsvinden in de praktijk aan de Vijverweg 1, 7478 PT in Diepenheim


Interesse?        Stuur een mail naar info@levenskrachtpuur.nl

Kijk ook eens op www.reikicirkel.nl voor meer informatie.