bescherm je belangrijkste bezit; je gezondheid

Blog september 2020

Bescherm je belangrijkste bezit; je gezondheid!

september 2020 door Michaéla van Paick


Hoe maak jij je keuze voor het beste middel of therapie voor jouw aandoening? Zoveel keuze…Het is best moeilijk om uit te zoeken waar je het beste geholpen bent met je kwaal of probleem. Er zijn veel soorten therapieën die je de nodige verlichting kunnen geven of nog mooier een herstel van de klacht kunnen geven. Maar hoe vind je nu door de bomen het bos? Weet in elk geval dat geen enkele therapie beter is dan de ander, elke therapie onderschrijft zijn eigen werkwijze en successen.

Voor mij is het altijd belangrijk

  • wil ik een behandeling of coaching, hiermee filter ik al bepaalde therapieën uit
  • wordt ik daadwerkelijk bij deze therapeut geholpen, luisteren is essentieel
  • is er vertrouwen, de klik is belangrijk zodat je je op je gemak voelt en ook durft te vertellen wat er aan de hand is.
  • heeft de therapeut de benodigde kennis voor mijn klacht/probleem

 

Daarnaast is het belangrijk te weten welke geneesmiddelen ik kies. Kies ik voor natuurlijk of voor synthetisch nagebootste medicatie. Eerlijk gezegd; mijn lijf kan niet veel met chemie, mijn lever vind het niet fijn als ze hard moet werken om lichaamsvreemde stoffen te moeten verwerken, ze heeft immers meer te doen. Ze verwerkt mijn afvalstoffen in niet-schadelijke stoffen die mijn lijf weer kan gebruiken, ze slaat mijn energie en brandstof op en ’s nachts verteert ze ook nog

eens mijn emoties van de dag.


TIP: Het helpt om eens in het half jaar een leverreiniging te doen, om je lever te helpen vitaal te blijven waardoor je lijf beter functioneert.


Wees eens nieuwsgierig wat er in medicatie zit of welke bijwerkingen ze heeft en wat het met je lijf doet. Of heb je een tabletje voor de bijwerking?  


Wil je weten welke therapie ik aanbied, kijk op behandelingen