Over Levenskracht Puur

OVER LEVENSKRACHT PUUR

 

 

LEVENSKRACHT PUUR is ontstaan omdat er meer bestaat dan alleen een gerichte behandeling op een klacht. Het fundament achter Levenskracht Puur is dat lichaam, geest en ziel niet los van elkaar behandelt kunnen worden maar op de enige goede wijze als één geheel. 

 

 

Levenskracht puur richt zich op somatoforme klachten, dat wil zeggen; lichamelijke klachten afkomstig uit emotionele of mentale disbalans. Waar Levenskracht puur voor staat is dat het belangrijk is om verder te kijken dan je klacht. Je bent namelijk meer dan alleen je lichaam dus ook meer dan alleen die klacht. Om inzicht te kunnen krijgen waarom we deze klachten krijgen, is het een mooi begin om  eens na te gaan hoe je in het leven staat, hoe reageer je op situaties, sta je open voor veel stress of sluit je je liever op. Ook de erfelijke variant speelt hierbij een rol. 


Mijn naam is Michaela van Paick en ik ben het gezicht achter Levenskracht Puur. Na 14 jaar een praktijk in lichaamstherapie te hebben gehad, is het nu tijd om daar mijn verdere ontwikkelingen in aan te brengen. Mijn opleidingen zijn al een hele verzameling, verzorgende IG bij ROC, massagespecialist bij Sorag, schoonheids-specialiste bij Phyllia, Aromatherapie bij Civas, Klassieke homeopathie bij  Homeopathie Academie, Holistisch Therapeut en Reiki trainer bij ZOMA opleidingen. Ik vind het belangrijk om je te ontwikkelen en dat heb ik ook gedaan. De methoden slaan een brug tussen de fysieke klacht en mentale, emotionele, spirituele en energetische komaf. Zodoende werken we op meerdere gebieden om jouw zelfgenezend vermogen te vergroten en in balans te brengen. Omdat we allemaal wel eens in een situatie hebben gezeten waarbij je het gewoon even niet meer weet om met dingen om te gaan, blijf je in een vicieuze cirkel waarbij je steeds maar verder naar beneden wordt getrokken. Wat is het dan fijn als je mensen om je heen hebt die je begrijpen. Je komt heel veel aspecten en vragen tegen waar je aanmag werken, oplossen of accepteren. Voor mijzelf gold door de klachten te benoemen en uit te diepen dat ik tot de kern kwam en dat maakt me weer sterker. Maak van jouw klacht jouw kracht door te gaan zien waarom je in deze situatie bent beland en .... hoe je hier met meer kracht weer uitkomt. 

Omdat ik van mening ben dat je klachten ook zelf op kunt lossen alvorens een medicijn in te nemen, sta ik er ook achter om mijn behandelingen zo individueel mogelijk in te richten. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet te werken, we hebben nl allemaal een andere constitutie en een andere manier van verwerken of aan de klacht te werken. De therapie is dan ook meer 'zijns georiënteerd' dat betekent dat het probleem of klacht er mag zijn maar geen last meer voor je hoeft te vormen. Zie de klacht als je kracht en je hebt weer een stuk opgeruimd.

WAAROM EEN BEHANDELING BIJ LEVENSKRACHT PUUR

 

HELPT BIJ GEESTELIJKE KLACHTEN DIE EEN BURNOUT OF OVERSPANNENHEID KUNNEN VEROORZAKEN

 

Door je bezig te houden hoe je mentaal en emotioneel reageert of situaties aan gaat kun je heel veel te weten komen over hoe je een situatie anders aan kunt pakken zodat je er mentaal en emotioneel minder last van hebt. 

 

HELPT LICHAMELIJKE KLACHTEN TE VERMINDEREN EN PIJN TE REDUCEREN


 

Het doel van de behandeling op fysiek niveau is om klachten en pijn te verminderen. Als je geen pijn hebt, zit je ook beter in je vel. 

 

HELPT HET BEWUSTWORDINGS-VERMOGEN TE VERBETEREN

 


Door je bewustwording te vergroten krijg je steeds meer inzicht hoe jouw patronen in jouw leven werken en hoe je hier mee om kunt gaan. 

 

HELPT BALANS TE CREËREN ZODAT JE ZELF IN STAAT BENT OM TE KUNNEN REAGEREN ALS JE EENS TERUGVALT

 

We blijven altijd leren maar de kunst is om bij bepaalde situaties een herkenning te hebben om deze gemakkelijker aan te kunnen. 

WAT CLIËNTEN ZEGGEN

   "Een prettige sfeer, ze voelt goed aan wat de pijnpunten zijn. Ik kom er altijd

graag en ga zeer tevreden weer naar huis"
"Het voelt altijd goed als ik weer kom voor een behandeling.

Als er iets is kan ik altijd bellen of mailen"
"Ik heb een aangename en effectieve behandeling gehad die mij laat zien hoe ik vast loop op mijn werk.Door letterlijk op mijn probleem te gaan staan, kreeg ik inzicht in hoe ik beter voor mezelf op kan komen."